Filter
EMBA
Belanda Utrecht Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA in Utrecht di Belanda 2019

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Utrecht terkenal dengan kehadiran budaya yang kaya dan lazim tradisi Belanda. Semua orang-orang yang berminat untuk belajar budaya, seni atau sejarah, Utrecht adalah salah satu tempat terbaik untuk pergi. Institusi seperti Universiti Utrecht terkenal dengan pendidikan yang berkualiti.

EMBA in Utrecht di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Belanda
Utrecht
Jenis pengajian
Secara
TIAS School for Business and Society

Kelayakan MBA Eksekutif Paruh waktu dari salah satu sekolah perniagaan yang paling dihormati di Eropah. Menawarkan faedah segera kepada kedua peserta dan syarikat: penget ... [+]

Mengapa TIAS untuk program ini?

Kelayakan MBA dari salah satu sekolah perniagaan yang paling dihormati di Eropah. Menawarkan faedah segera kepada kedua-dua peserta dan syarikat, dengan pengetahuan, rangkaian, dan kemahiran yang dipertingkatkan serta-merta berkaitan dengan pekerjaan.

Profil Peserta

Eksekutif, berbakat dengan min. 3 tahun pengalaman kerja dan ijazah akademik atau HBO. Peserta bercita-cita untuk berkembang melampaui peranan pakar semasa mereka ke dalam fungsi yang lebih pengurusan.

Kandungan kursus

Terlibat dalam perubahan profesional dan peribadi memberi tumpuan kepada kesan kerjaya.

Pengurusan PerakaunanPrinsip Ekonomi PerniagaanKaedah Kuantitatif dalam Perniag... [-]
Belanda Tilburg Utrecht
Sept. 2019
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu