MBASTUDIES

EMBA di Bangladesh 2021

Eksekutif perniagaan dan profesional boleh memulakan usaha mereka kemajuan kerjaya dan pertumbuhan dengan mencari program EMBA Bangladesh yang betul. Calon-calon akan mengalami pengembangan ilmu daripada unsur-unsur asas perniagaan dan pengurusan. Program EMBA Bangladesh bertujuan untuk meningkatkan kebolehan profesional untuk menyokong pembangunan peribadi dan profesional mereka. Melalui pelbagai kaedah pengajaran yang menekankan penyertaan aktif daripada eksekutif, program EMBA Bangladesh menggunakan perbincangan mengenai kes konteks korporat tempatan dan antarabangsa, serta latihan kumpulan untuk memudahkan pertumbuhan peserta.

Program EMBA Bangladesh juga memastikan untuk mempunyai kuliah tetamu oleh pelbagai penceramah tetamu korporat, digabungkan dengan idea-idea melalui pembelajaran daripada pengalaman masing- 's. Pelajar diberi komprehensif, bantuan untuk perancangan kerjaya, rangkaian, dan mencari pekerjaan dalam semua industri utama peribadi.Alumni adalah berhubung rapat dengan rakan-rakan korporat dan organisasi dan setiap tahun bersama-sama dengan perekrut mencari bahagian atas pekerja talian.

Mulakan pencarian optimum program EMBA Bangladesh anda hari ini. Ia tidak pernah terlambat untuk memberi kerjaya anda rangsangan, jadi mula carian EMBA Bangladesh anda sekarang!

Hasil Filter

Master eksekutif pentadbiran perniagaan

Canadian University of Bangladesh
EMBA
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Pada peringkat siswazah, Sekolah menawarkan Program Eksekutif MBA (EMBA) bertujuan untuk profesional yang bekerja yang berinteraksi dengan fasilitator kursus untuk mendapatkan ...

Baca lebih lanjut