EMBA di Australia

Terbaik EMBA di Australia 2018/2019

MBA

Satu EMBA Australia memberi profesional mencari untuk meningkatkan kerjaya mereka, peluang untuk berbuat demikian pada kadar mereka sendiri. Calon diberi peluang untuk maju dalam organisasi semasa mereka dan mendapat gaji yang lebih tinggi tanpa mengganggu jadual kerja semasa. Profesional dengan sekurang-kurangnya lima tahun pengalaman boleh memburu EMBA Australia daripada beberapa universiti yang berlainan atau program dalam talian, bergantung kepada bandar-bandar lebih suka atau kurikulum.

Selalunya, eksekutif dan profesional peringkat tinggi mendapati diri mereka di persimpangan kerjaya. Sama ada mencari sesuatu yang baru atau hanya cuba untuk bangkit di atas dataran tinggi, program EMBA Australia membolehkan para profesional ini untuk menggantikan yang genangan atau memperbaiki keadaan mereka dengan kekayaan baru dan pengetahuan teori, bersama rakan-rakan pelajar. Rakan-rakan pelajar EMBA Australia akan menggalakkan dan mendorong keinginan untuk berkembang dan membina pengalaman dikongsi bersama.Amalan perniagaan dari seluruh dunia akan dibincangkan, teori perniagaan akan dikongsi dan dibahaskan, dan pelajar EMBA Australia akan meninggalkan dengan perspektif baru pada bukan sahaja kaedah mereka sendiri, tetapi dalam perjalanan di mana organisasi beroperasi dan berhasrat untuk berjaya.

Mulakan carian anda untuk program EMBA Australia yang paling sesuai untuk perniagaan dan masa depan anda. Tatal melalui pilihan di bawah dan melihat apa yang sedang menunggu untuk anda!

Baca lebih lanjut

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Eksekutif)

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Sambilan August 2019 Australia North Wollongong

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Eksekutif (EMBA) menyampaikan suite bersepadu keupayaan teoritikal dan profesional yang canggih untuk eksekutif, mereka yang bercita-cita untuk jawatan eksekutif, dan usahawan. [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Eksekutif (EMBA) menyampaikan suite bersepadu keupayaan teoritikal dan profesional yang canggih untuk eksekutif, mereka yang bercita-cita untuk jawatan eksekutif, dan usahawan.

Program ini membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk bertindak balas terhadap persekitaran perniagaan yang dinamik melalui mengenal pasti, melaksanakan dan mengurus amalan perniagaan terbaik melalui semua peringkat perniagaan dan kitaran hayat profesional.

Kemahiran dan pendekatan kepimpinan dipertingkatkan untuk membolehkan respons yang berkesan terhadap pengurusan semua model perniagaan. Graduan dilengkapi untuk menjadi inovatif, berwawasan dan strategik dalam penyampaian hasil yang didorong pelanggan.... [-]


Master eksekutif pentadbiran perniagaan

International Space University
Campus Sepenuh masa September 2019 Australia Adelaide

Ruang EMBA ini direka untuk menyokong individu yang terlibat dalam perusahaan ini yang ingin mengembangkan lagi karier dan perniagaan mereka. [+]

Program MBA Eksekutif

PROGRAM INI SEMASA DI BAWAH ULASAN

Ruang adalah industri baru dan pelbagai yang berkembang dengan pesat, sebagai peralihan daripada aktiviti ruang awam yang dibiayai ke arah "Ekonomi Ruang Baru" yang sedang berlaku. Ia adalah satu industri yang menyatukan aplikasi saintifik serta praktikal yang mempengaruhi kehidupan harian kita dan ekonomi pada umumnya. Ruang EMBA ini direka untuk menyokong individu yang terlibat dalam perusahaan ini yang ingin mengembangkan lagi karier dan perniagaan mereka.

Khususnya, kursus ini bertujuan untuk memberi peserta kemahiran berikut:

1. Penggunaan prinsip perakaunan, kewangan, ekonomi, pengurusan dan pemasaran dalam organisasi ruang angkasa, untuk menyelesaikan masalah perniagaan.... [-]