MBASTUDIES

EMBA dalam Analisis Perniagaan di India

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

analisis perniagaan kajian meliputi teknologi dan kemahiran yang digunakan dalam penyiasatan dan analisis prestasi masa lalu perniagaan dengan matlamat untuk mendapat gambaran yang betul untuk berjaya memandu perancangan perniagaan. Ia melibatkan membuat keputusan perniagaan berdasarkan statistik dan data.

Yang ditemui di bahagian Selatan Asia, Republik India adalah kedua paling ramai penduduk di dunia dengan kira-kira 1.27 bilion orang. India mempunyai empat jenis universiti; Universiti Central, Universiti Negeri, Dianggap Universiti dan Universiti Swasta yang terdiri di lebih 550 institusi.

EMBA dalam Analisis Perniagaan di India

1 Hasil dalam Analisis Perniagaan, India Filter

PGDM eksekutif dalam analisis perniagaan

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
EMBA
Diploma Pascasiswazah
<
Separuh masa
<
15 bulan
English
Kampus

Satu program yang ditandakan khas untuk eksekutif yang bekerja, dari semua jalur pengurusan, bertujuan untuk melengkapkan mereka dengan

Baca lebih lanjut