MBASTUDIES

EMBA di Amerika West Lafayette di Amerika Syarikat 2020

Satu EMBA mungkin menjadi penyelesaian. Ia membolehkan anda untuk menyimpan kerja anda, belajar daripada pakar-pakar dan menggunakan kemahiran baru serta-merta kembali dalam tenaga kerja.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

West Lafayette adalah sebuah bandar di Indiana kedudukan sebagai bandar paling ramai penduduk di Indiana dengan penduduk seramai 29,000 penduduk. Ia menjadi tuan rumah Universiti Purdue yang merupakan institusi berprestij yang mendaftar lebih daripada 40,000 pelajar.

EMBA di Amerika West Lafayette di Amerika Syarikat

Hasil Filter

MBA Eksekutif

Krannert Executive Education, Purdue University
EMBA
Sep 2020
<
Online & Campus Combined
<
Separuh masa
<
19 bulan
01 Sep 2020
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Program EMBA di Purdue telah menyediakan penyelesaian pendidikan untuk profesional yang bekerja selama lebih dari 35 tahun. Program ini mempunyai tenaga pengajar dan pencerama ...

Baca lebih lanjut

IMM Global Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
EMBA
Mac 2021
<
Online & Campus Combined
<
Separuh masa
<
19 bulan
04 Feb 2021
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Selama lebih dari 20 tahun, program MBM Global Executive MBA telah membantu eksekutif dan korporat menjadi peserta yang lebih berkesan dalam ekonomi antarabangsa.

Baca lebih lanjut