MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Amerika Virginia di Amerika Syarikat 2019/2020

Eksekutif MBA (EMBA) Ijazah direka untuk profesional yang berpengalaman yang bersedia untuk memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam kedudukan kepimpinan dan pengurusan eksekutif. Program meneroka selok-belok kepimpinan, kewangan, pemasaran dan lain-lain topik yang berkaitan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dibentangkan kepada graduan setelah tamat dua tahun pengajian yang meliputi tajuk lanjutan khusus seperti perniagaan, pengurusan, kewangan dan perakaunan. Pendapatan MBA boleh memberi graduan kelebihan daya saing berbanding pemohon kerja lain dalam pasaran kerja agresif.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

EMBA di Amerika Virginia di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Mba global untuk eksekutif

University of Virginia Darden School of Business
Dalam Talian & Kampus Digabungkan 21 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Charlottesville

MBA Global untuk Eksekutif Eksekutif Darden (GEMBA) direka untuk pengurus berpengalaman yang berusaha untuk melanjutkan karier antarabangsa mereka sambil terus bekerja sepenuh masa.

Mba untuk eksekutif

University of Virginia Darden School of Business
Dalam Talian & Kampus Digabungkan 21 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Charlottesville

Mahasiswa MBA untuk para Eksekutif MBA Darden menerima ijazah yang sama seperti yang diterima oleh MBA Penuh Masa: MBA dari University of Virginia. Kurikulum dan jadual akademik direka untuk pengurus yang berpengalaman yang ingin mengembangkan kemahiran perniagaan dan kepimpinan yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka - semua sambil terus bekerja sepenuh masa.

Mba eksekutif

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Virginia Beach

Program EMBA menggunakan model kohort yang memudahkan pertukaran idea dan mempromosikan rangkaian profesional yang dilanjutkan.

mba eksekutif

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Blacksburg Abingdon + 1 lagi

Program ini memberi tumpuan kepada pengalaman pendidikan yang luar biasa, dengan kualiti dan mencabar anda harapkan daripada yang mantap, sepenuhnya bertauliah Program MBA Eksekutif yang menekankan kepimpinan keusahawanan etika dalam persekitaran global dan memberi peluang kepada pembinaan hubungan.