MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Amerika Charlottesville di Amerika Syarikat 2019

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Charlottesville merupakan sebuah bandar metropolitan di tengah-tengah Virginia dengan jumlah penduduk hampir 50,000. Ia terkenal kerana mempunyai rumah Presiden Thomas Jefferson yang menarik lebih 500,000 pelancong setiap tahun. Terdapat satu universiti perubatan utama dan institusi awam kecil.

EMBA di Amerika Charlottesville di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Mba global untuk eksekutif

University of Virginia Darden School of Business
Dalam Talian & Kampus Digabungkan 21 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Charlottesville

MBA Global untuk Eksekutif Eksekutif Darden (GEMBA) direka untuk pengurus berpengalaman yang berusaha untuk melanjutkan karier antarabangsa mereka sambil terus bekerja sepenuh masa.

Mba untuk eksekutif

University of Virginia Darden School of Business
Dalam Talian & Kampus Digabungkan 21 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Charlottesville

Mahasiswa MBA untuk para Eksekutif MBA Darden menerima ijazah yang sama seperti yang diterima oleh MBA Penuh Masa: MBA dari University of Virginia. Kurikulum dan jadual akademik direka untuk pengurus yang berpengalaman yang ingin mengembangkan kemahiran perniagaan dan kepimpinan yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka - semua sambil terus bekerja sepenuh masa.