MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in New York di Amerika Syarikat 2019

New York adalah salah satu hab ekonomi dan perniagaan pusat di dunia, menyediakan pelbagai peluang perniagaan antarabangsa dan kebangsaan. Ini menjadikan satu EMBA New York menarik bagi pelajar yang ingin melanjutkan kerjaya dan majikan yang ingin mengupah profesional perniagaan yang layak mereka.

Satu EMBA New York direka untuk profesional perniagaan semasa yang mahu maju ke kepimpinan dan pengurusan jawatan eksekutif dalam perniagaan dan syarikat. EMBA New York menyediakan rangkaian luas profesional serta fakulti berkualiti tinggi yang pelajar boleh mendapat manfaat daripada untuk memiliki ijazah mereka. EMBA New York Program ini membolehkan fleksibiliti bagi mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan pendidikan lanjutan untuk melanjutkan kerjaya mereka sebagai pemimpin-pemimpin perniagaan.

Jika anda sedang mempertimbangkan pendidikan yang lebih tinggi dalam persekitaran yang menarik dan merangsang, maka satu EMBA New York mungkin patut yang sempurna untuk anda.Sila lihat program yang berbeza di bawah dan mencari satu yang tepat untuk anda!

Hasil Filter

EMBA

American University of Beirut - AUB
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Lubnan Beirut Amerika Syarikat New York + 1 lagi

The Suliman School of Business Executive MBA MBA adalah perjalanan yang sengit dalam kepemimpinan dan pengurusan yang akan menyediakan anda untuk menangani persekitaran perniagaan yang kompleks di seluruh dunia, dan khususnya dalam pasaran-pasaran yang mencabar seperti Timur Tengah dan Afrika.

MBA Eksekutif

Kean University
Kampus Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat New York Union

Program Kean University Executive MBA direka untuk eksekutif dan profesional perniagaan yang sudah mempunyai pengalaman perniagaan yang besar dan pengetahuan. Program ini membina pengetahuan dan kemahiran semasa set pelajar semasa menguji pengurusan perniagaan, kewangan, dan teknik-teknik pemasaran terkini dan strategi

Yale mba untuk eksekutif

Yale School of Management
Kampus Sepenuh masa 22 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat New Haven New York + 1 lagi

Kepimpinan dalam Penjagaan Kesihatan MBA untuk Eksekutif membawa bersama fakulti yang terkenal dari sekolah Perubatan, Kesihatan Awam dan Pengurusan Yale untuk mengajar kurikulum yang mengintegrasikan kemahiran analisis dan kepimpinan Yale MBA

Mba eksekutif

Hult International Business School
Kampus Sambilan 18 - 24 tahun Og 2019 United Kingdom London China Shanghai Emiriah Arab Bersatu Dubai Amerika Syarikat San Francisco New York Cambridge Boston + 9 lagi

Hult Global Executive MBA menawarkan pendidikan perniagaan yang paling global, praktikal, dan fleksibel disediakan. Membina program yang jadual anda sendiri dan meningkatkan kemahiran anda untuk mengembangkan naluri seorang usahawan, visi yang melampaui sempadan, dan keinginan untuk mencabar status quo.