Filter
EMBA
Amerika Syarikat California Malibu Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan EMBA di Amerika Malibu, Amerika Syarikat 2019

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Malibu digelar sebagai "yang Bu" terletak dan pantai Pasifik mewah di barat laut Los Angeles County. Bandar ini terkenal dengan pantai berpasir dan panas. Persekitaran yang sihat, aktiviti seni dan budaya, perpustakaan terkenal dan kemudahan pendidikan yang lebih tinggi membuat bandar ini tempat yang ideal untuk tinggal dan belajar.

Sambilan EMBA di Amerika Malibu di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

Program MBA Presiden dan Kunci (PKE) direka untuk menghasilkan peningkatan yang luar biasa dalam prestasi fungsi eksekutif. ... [+]

maklumat program

Program MBA Presiden dan Kunci (PKE) direka untuk menghasilkan peningkatan yang luar biasa dalam prestasi fungsi eksekutif.

Berstruktur sekitar format kelas kecil, program ini memberikan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai objektif berikut:

Memimpin dengan berkesan dan memberi inspirasi kepada prestasi peringkat tinggi Menjangkakan peluang dan cabaran dalam persekitaran perniagaan untuk menilai impak potensi kepada organisasi Membuat dan keseimbangan visi berani dengan strategi yang berkesan dan pelaksanaan yang cekap Menunjukkan penghargaan terhadap budaya rentan kebangsaan dan kesan mereka terhadap pelaksanaan strategik dan taktikal dalam persaingan global Memastikan pemenuhan etika dalam keperluan pelanggan dan pihak berkepentingan Mengintegrasikan pengalaman komuniti individu dan pembelajaran program PKE untuk keberkesanan kepimpinan dalam perniagaan, komuniti dan kehidupan ... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles Irvine Malibu Long Beach Pasadena Westlake Village  + 3 Lagi
September 2019
Sambilan
20 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

Program EMBA menyediakan rangka kerja yang lengkap untuk pengurusan strategik organisasi. Program EMBA menyediakan rangka kerja yang lengkap untuk pengurusan strategik or ... [+]

Maklumat Program

&nbsp

Program EMBA menyediakan rangka kerja yang lengkap untuk pengurusan strategik organisasi. Direka untuk pengamal yang berpengalaman dan dirancang sekitar sesi seminar kumpulan kecil, program ini menyediakan pengetahuan kognitif dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai objektif berikut:

Mengurus dan memberi motivasi kepada orang lain dalam persekitaran yang semakin kompleks dan dinamik Akses, menyusun dan menganalisis maklumat ekonomi dan pengurusan yang penting Kenal pasti dan meramalkan trend dan perubahan dalam pasaran domestik dan global Mengembangkan perniagaan dan organisasi pelan fungsi bersepadu untuk mencapai matlamat strategik Membuat keputusan strategik, mengoperasikan pelan strategik, dan menyediakan kepimpinan strategik ... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles Malibu Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine  + 3 Lagi
September 2019
Sambilan
20 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu