MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Amerika Ithaca di Amerika Syarikat 2019

Program ijazah EMBA pilihan pendidikan fleksibel dan berpatutan untuk sepenuh masa profesional yang bekerja. Pada hari ini 's pasaran kerja, ia ' s tidak mudah untuk mencari kelebihan daya saing. Kedua-dua orang yang bekerja dan menganggur melihat kepada EMBA.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terletak di pusat bandar New York adalah kota Ithaca. Ia mempunyai reputasi tuan rumah kepada universiti Ivy League dalam nama Universiti Cornell yang mempunyai hampir 20,000 pelajar. Ia juga merupakan rumah kepada beberapa kolej dan institusi yang menawarkan pelbagai program dalam profesion yang berbeza.

EMBA di Amerika Ithaca di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Eksekutif MBA / MS dalam Kepimpinan Kesihatan

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ithaca

Menyediakan profesional penjagaan kesihatan untuk memudahkan perubahan dan memacu inovasi-dari organisasi dalam dan di seluruh industri secara besar-besaran.

MBA Eksekutif Amerika

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Kampus Sambilan 17 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ithaca

Hujung minggu anda, bandar anda-mendapat Ivy League MBA dekat dengan rumah.

MBA Eksekutif Metro NY

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Kampus Sambilan 22 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ithaca

MBA Liga Ivy untuk profesional yang bekerja-memperhalusi kemahiran anda dan memupuk potensi kepimpinan anda.