MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Illinois di Amerika Syarikat 2019

Chicago adalah sebuah bandar raya yang menjadi semakin penting kepada dunia perniagaan global. Pendapatan yang Chicago EMBA akan menyediakan pendidikan yang berkualiti tinggi di sebuah bandar antarabangsa yang menarik.

Program EMBA Chicago memberi profesional perniagaan yang berpengalaman semasa kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk menjadi pemimpin eksekutif. Pelajar sering datang dari latar belakang perniagaan dalam pengurusan, kewangan, pemasaran, perundingan, operasi, dan teknologi maklumat. Kursus dalam program EMBA Chicago memberi tumpuan kepada topik-topik seperti pengurusan strategik, persekitaran kawal selia, perniagaan antarabangsa, dan gelagat organisasi, untuk menamakan beberapa. Graduan memperoleh Chicago EMBA mempunyai pengetahuan dan pendidikan yang diperlukan untuk memegang jawatan pengurusan yang lebih tinggi, sama ada dalam perniagaan kecil atau syarikat antarabangsa.

Jika anda sedang mempertimbangkan Chicago EMBA, kemudian mengambil lihat melalui pilihan di bawah dan mencari pendidikan yang anda telah mencari!

Hasil Filter

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Kampus Sambilan 17 - 21 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Notre Dame Chicago + 1 lagi

Pemimpin perniagaan memerlukan lebih daripada kemahiran hanya teknikal; mereka memerlukan keupayaan, keberanian, perspektif dan watak untuk menjadi berkesan, pemimpin strategik. Program Notre Dame Executive MBA, 15 kedudukan di seluruh dunia dengan kedua-dua The Economist dan Bloomberg BusinessWeek, mengajar pemimpin perniagaan untuk memahami gambaran yang lebih besar dan memacu kejayaan di tempat kerja ...

Mba eksekutif

University of Chicago Booth School of Business
Kampus Sambilan 21 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Chicago Philadelphia United Kingdom London Sepanyol Madrid + 5 lagi

Anda akan menumpukan pada penjanaan, menganalisis, membandingkan dan menilai idea. Membuat mereka lebih baik. Dan lebih baik lagi. Mengapa? Oleh kerana tidak ada jawapan yang tepat atau peraturan mudah untuk diterapkan dalam perniagaan.