Filter
EMBA
Amerika Syarikat Florida Fort Myers Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan EMBA di Amerika Fort Myers, Amerika Syarikat 2019

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Fort Myers, Florida berfungsi sebagai pusat perdagangan utama di negeri yang besar yang terhutang kepada infrastruktur dibangunkan yang termasuk sebuah lapangan terbang antarabangsa. Bandar ini mempunyai empat buah sekolah tinggi utama di samping pelbagai sekolah-sekolah awam di sini. Ketiga-tiga universiti utama dan dua kolej di sini menawarkan pelbagai program dalam profesion yang berbeza.

Sambilan EMBA di Amerika Fort Myers di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Florida
Fort Myers
Jenis pengajian
Secara
Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business

Program ini menyediakan alat pengurusan lanjutan dalam persekitaran pembelajaran yang mencabar dan interaktif yang menyokong pencapaian kepimpinan pengurus dan kepimpinan ... [+]

Program Ciri-ciri dan Faedah

Misi program EMBA adalah untuk memenuhi keperluan pendidikan eksekutif di Southwest Florida. Program EMBA adalah lebih daripada pengalaman kelas. Program ini menyediakan alat pengurusan lanjutan dalam persekitaran pembelajaran yang mencabar dan interaktif yang menyokong pencapaian kepimpinan pengurus dan kepimpinan.

Setiap tahun akademik bermula dengan sesi residen satu minggu. Selepas itu, kelas dijadualkan pada waktu silih ganti Jumaat dan Sabtu. Program ini, yang merangkumi 12 kursus, siap dalam dua tahun. Format biweekly membolehkan para peserta untuk mengekalkan tanggungjawab pekerjaan penuh sambil membangun dan meningkatkan kemahiran pengurusan mereka. Para peserta mewakili organisasi dan industri Southwest Southwest dan eksekutif terbukti dengan pengalaman pengurusan tahun.... [-]

Amerika Syarikat Fort Myers
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu