MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Amerika San Francisco di Amerika Syarikat 2019

San Francisco merupakan bandar yang pelbagai, dinamik, menarik dan mesra moden yang menjadikan ia menarik untuk pelajar-pelajar dari seluruh dunia. San Francisco merupakan hab teknologi dan ekonomi dengan peluang-peluang perniagaan banyak dan rangkaian luas profesional.

Program EMBA San Francisco distrukturkan untuk profesional perniagaan semasa untuk memajukan pendidikan mereka dan mendapatkan kedudukan kepimpinan dan pengurusan eksekutif dengan gangguan yang minimum kepada kerjaya mereka. Pelajar program EMBA San Francisco akan mendapat asas yang kukuh dalam perniagaan melalui kursus memberi tumpuan kepada prinsip-prinsip perniagaan teras seperti pemasaran, perakaunan, kewangan, etika dan undang-undang, dengan penekanan kepada pengurusan dan kepimpinan. Program EMBA San Francisco membantu pelajar membangunkan kemahiran pemikiran kritikal yang membolehkan mereka untuk berfikir secara strategik dalam membuat keputusan. Pelajar akan mendapat perspektif global dari pelbagai fakulti yang berkelayakan dan luar biasa pada program EMBA San Francisco.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pilihan anda untuk EMBA San Francisco, mengambil lihat melalui pilihan di bawah untuk program yang sesuai untuk anda!

Hasil Filter

EMBA

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Kampus Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Moraga San Francisco + 2 lagi

Model MBA Eksekutif menggabungkan sifat kompleks dan diterapkan amalan profesional dengan pendidikan analitik dan konseptual tahap pendidikan siswazah.

Mba eksekutif

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 18 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Moraga San Francisco + 1 lagi

Model MBA Eksekutif menggabungkan sifat kompleks dan diterapkan amalan profesional dengan pendidikan analitik dan konseptual tahap pendidikan siswazah.

Global Executive MBA (Gemba)

University of Washington Foster School of Business
Kampus Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Korea Selatan Seoul Amerika Syarikat Seattle San Francisco + 3 lagi

Melalui perkongsian antara UW dan Yonsei School of Business, GEMBA menawarkan pengurus yang berpengalaman tentang pendidikan MBA yang cemerlang dan pendedahan antarabangsa yang penting.

Mba eksekutif

University of Washington Foster School of Business
Kampus Sambilan 21 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Seattle Korea Selatan Seoul San Francisco + 3 lagi

Luangkan diri dalam pengalaman pembelajaran yang merangsang dan interaktif di mana Anda bertukar idea dengan 40-50 rakan sekerja yang berpengalaman di Michael G. Foster School of Business di University of Washington Executive MBA Program.

Mba eksekutif

Hult International Business School
Kampus Sambilan 18 - 24 tahun Og 2019 United Kingdom London China Shanghai Emiriah Arab Bersatu Dubai Amerika Syarikat San Francisco New York Cambridge Boston + 9 lagi

Hult Global Executive MBA menawarkan pendidikan perniagaan yang paling global, praktikal, dan fleksibel disediakan. Membina program yang jadual anda sendiri dan meningkatkan kemahiran anda untuk mengembangkan naluri seorang usahawan, visi yang melampaui sempadan, dan keinginan untuk mencabar status quo.