Filter
EMBA
Amerika Syarikat Massachusetts Boston Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Amerika Boston di Amerika Syarikat 2019

Boston adalah modal dunia untuk perniagaan, sama ada ia adalah perbankan, bioteknologi, atau pemasaran. Ia juga merupakan rumah kepada sekolah-sekolah perniagaan yang menduduki tempat di mana pelajar boleh melanjutkan ijazah EMBA Boston. Bandar bersejarah Boston menawarkan rasa metropolitan dalam suasana intelektual merangsang.

Program EMBA Boston direka untuk profesional pertengahan kerjaya yang mempunyai pengalaman kerja yang penting, yang sedang mencari untuk memajukan pendidikan dan kerjaya mereka. Pelajar dapat terus bekerja sambil mengejar EMBA mereka Boston. Program EMBA Boston mempunyai komponen global yang mengkaji perniagaan di kedua-dua negara maju dan membangun. Selain fakulti yang sangat cemerlang, pelajar akan belajar daripada pensyarah tetamu terkemuka, serta rakan-rakan pelajar yang boleh membawa pengetahuan praktikal mereka kepada persekitaran pembelajaran.

Mengambil langkah seterusnya dalam datang lebih dekat dengan matlamat profesional dan peribadi anda.Tatal melalui pilihan di bawah dan belajar lebih lanjut mengenai EMBA Boston. Anda boleh mendapatkan ijazah yang sempurna menunggu untuk anda!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Massachusetts
Boston
Jenis pengajian
Secara
Hult International Business School

Hult Global Executive MBA menawarkan pendidikan perniagaan yang paling global, praktikal, dan fleksibel disediakan. Membina program yang jadual anda sendiri dan meningkat ... [+]

Hult Global MBA Eksekutif menawarkan pendidikan perniagaan yang paling global, praktikal, dan fleksibel boleh didapati. Membina program yang jadual anda sendiri dan meningkatkan kemahiran anda untuk mengembangkan naluri seorang usahawan, visi yang melampaui sempadan, dan keinginan untuk mencabar status quo.

Mendapat ijazah anda dalam masa 18 bulan dengan 21 hari keluar dari pejabat.

Kerana masa adalah aset yang paling berharga, kurikulum sengit kami membolehkan anda untuk melengkapkan ijazah sambilan anda ke atas hujung minggu yang panjang dan musim panas untuk memaksimumkan penggunaan masa anda.

Mempercepatkan pengajian

Anda boleh memilih untuk belajar sepanjang musim panas untuk mempercepatkan pembelajaran anda dan mendapat ijazah dalam masa 18 bulan dengan hanya 14 perjalanan ke kampus.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco New York Cambridge Boston  + 1 Lagi
Og 2019
English
Sambilan
18 - 24 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu