MBASTUDIES

EMBA di Afrika Selatan 2020

Afrika Selatan telah menjadi satu kuasa ekonomi untuk semua Afrika, menjadikannya lokasi yang sangat baik untuk memberi ganjaran program EMBA berkualiti tinggi dan. Program perniagaan di Afrika Selatan mempunyai sejarah yang panjang dan terus berkembang, memberikan lebih nilai untuk ijazah dari Afrika Selatan. Pelajar yang mengikuti sesuatu EMBA Afrika Selatan menghadiri banyak institusi pendidikan bertaraf dunia, serta mengambil kesempatan daripada keindahan landskap dan budaya.


Program EMBA Afrika Selatan mengambil "hands-on" pendekatan, menekankan penerapan teori kepada amalan. Pelajar EMBA Afrika Selatan mendapatkan asas perniagaan yang kukuh melalui kelas teras manakala memberi tumpuan kepada IT, globalisasi, etika, pengurusan, dan kepimpinan. Pelajar yang memburu EMBA Afrika Selatan sering profesional perniagaan semasa yang sedang berusaha untuk meningkatkan kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya kepimpinan eksekutif.


Jika anda sedang mencari untuk persekitaran yang mencabar dalam bidang akademik dan merangsang, kemudian EMBA Afrika Selatan boleh menjadi program untuk anda. Sila lihat melalui pilihan di bawah!

Hasil Filter

MBA antarabangsa

ISM - International School of Management
EMBA
Sep 2020
<
Separuh masa
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

MBA Antarabangsa kami memberi anda kelebihan global yang anda perlukan untuk mengambil kerjaya kepimpinan anda ke puncak. Dibina untuk eksekutif kerja, program ini menawarkan ...

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif UCT GSB

University of Cape Town Graduate School of Business
EMBA
Feb 2021
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

MBA UCT GSB yang mengkhusus dalam Pengurusan Eksekutif (EMBA) adalah pengalaman pembelajaran yang diterapkan untuk para eksekutif dan pemimpin yang akan membantu anda mengemba ...

Baca lebih lanjut