Filter
EMBA
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Afrika Selatan 2019/2020

Afrika Selatan telah menjadi satu kuasa ekonomi untuk semua Afrika, menjadikannya lokasi yang sangat baik untuk memberi ganjaran program EMBA berkualiti tinggi dan. Program perniagaan di Afrika Selatan mempunyai sejarah yang panjang dan terus berkembang, memberikan lebih nilai untuk ijazah dari Afrika Selatan. Pelajar yang mengikuti sesuatu EMBA Afrika Selatan menghadiri banyak institusi pendidikan bertaraf dunia, serta mengambil kesempatan daripada keindahan landskap dan budaya.


Program EMBA Afrika Selatan mengambil "hands-on" pendekatan, menekankan penerapan teori kepada amalan. Pelajar EMBA Afrika Selatan mendapatkan asas perniagaan yang kukuh melalui kelas teras manakala memberi tumpuan kepada IT, globalisasi, etika, pengurusan, dan kepimpinan. Pelajar yang memburu EMBA Afrika Selatan sering profesional perniagaan semasa yang sedang berusaha untuk meningkatkan kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya kepimpinan eksekutif.


Jika anda sedang mencari untuk persekitaran yang mencabar dalam bidang akademik dan merangsang, kemudian EMBA Afrika Selatan boleh menjadi program untuk anda. Sila lihat melalui pilihan di bawah!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

University of Cape Town Graduate School of Business

MBA GSB yang mengkhusus dalam Pengurusan Eksekutif (EMBA) adalah pengalaman pembelajaran yang diterapkan untuk para eksekutif dan pemimpin yang akan membantu anda mengemb ... [+]

MBA GSB yang mengkhusus dalam Pengurusan Eksekutif (EMBA) adalah pengalaman pembelajaran yang diterapkan untuk para eksekutif dan pemimpin yang akan membantu anda mengembangkan diri dalam peranan eksekutif supaya lebih memuaskan dan bersemangat. Program ini akan membangun kehadiran anda, keupayaan konseptual, kebijaksanaan praktikal dan berhemat agar anda dapat memberi keutamaan dalam situasi yang rumit dan menyampaikan dengan berkesan.

Dunia perniagaan menawarkan cabaran yang melibatkan set pemboleh ubah besar pada tingkah laku pengguna, trend, ketidakpastian peraturan, peralihan peralihan, dan teknologi baru. Untuk menerangi tindakan yang berwawasan, anda perlu mengembangkan lensa yang membantu anda memberi tumpuan kepada pembolehubah yang penting. EMBA menggunakan pemikiran sistem, pemikiran reka bentuk dan pemikiran integratif dalam proses pembelajaran transformatif yang membolehkan pelajar membina kanta baru.... [-]

Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu