EMBA dalam Administration

Terbaik EMBA dalam Administration 2018/2019

Administration

Bagi ramai orang, ijazah sarjana muda adalah batu loncatan untuk pendidikan tinggi. Setelah mengembangkan kerjaya dan memperoleh pengalaman kerja, ramai orang boleh memutuskan untuk mendaftar dalam program EMBA untuk melanjutkan pendidikan mereka dan mendapatkan pengetahuan pakar dalam bidang kerjaya yang mereka pilih.

Apakah EMBA dalam Pentadbiran? Program ijazah sarjana ini sering memberi pelajar pemahaman yang lengkap tentang bidang pentadbiran perniagaan. Pelajar boleh mengambil kursus yang tertumpu pada topik individu seperti amalan sumber manusia atau komunikasi perniagaan. Direka untuk membantu pelajar menjadi pemimpin perniagaan, program ini meningkatkan pemahaman prinsip pentadbiran asas dengan memberi tumpuan kepada topik seperti teori pengurusan.

Semasa mendaftar dalam program EMBA dalam pentadbiran, pelajar dapat mengembangkan kemahiran kepemimpinan yang kuat yang dapat membantu karier mereka. Kemahiran komunikasi yang sangat baik, yang dapat membantu rangkaian pelajar dan mewujudkan hubungan perniagaan, juga sering ditanam semasa program. Kemahiran menyelesaikan masalah boleh membantu dalam setiap aspek kehidupan, baik secara profesional maupun peribadi.

Ia biasanya mengambil masa hampir dua tahun untuk melengkapkan ijazah EMBA. Kerana tiada dua sekolah yang sama, tidak ada kos yang ditetapkan untuk program ini. Mungkin terbaik untuk menghubungi universiti secara langsung untuk mendapatkan anggaran tepat mengenai harga program.

Dengan pelbagai kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi dengan memperoleh EMBA dalam Pentadbiran, pelajar mungkin mempunyai banyak peluang kerjaya yang tersedia untuk mereka. Ramai memilih untuk menjadi pengurus perniagaan, sementara yang lain memulakan syarikat mereka sendiri dan menjadi CEO. Ada yang memutuskan untuk meneruskan kerjaya sebagai pengurus kewangan. Mereka yang memilih pekerjaan kreatif boleh memutuskan untuk menjadi pengurus pemasaran, sementara orang yang menikmati berinteraksi dengan orang kadang-kadang memilih untuk bekerja sebagai perekrut korporat.

Mengambil kelas dalam talian mungkin memberi pelajar kemampuan untuk mengimbangi pendidikan mereka dengan keluarga dan kerjaya mereka. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah EMBA Administration. Cuba kategori kami MBA Administration.

Search for similar programs here