Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam Actuarial Science

Terbaik Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam Actuarial Science 2019

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Apa itu Sains Aktuari? Program sarjana jenis ini melengkapkan pelajar dengan alat untuk membantu mereka cemerlang dalam pelbagai bidang aktuari, seperti insurans, kewangan, pelaburan dan pengurusan risiko. Umumnya, kursus menyelidiki teori kewangan, statistik dan matematik yang digunakan. Mungkin terdapat penekanan pada program insurans. Ramai kurikulum membantu para peserta mempersiapkan peperiksaan aktuari, yang merupakan prasyarat bagi individu yang ingin mendapatkan kelayakan perakuan.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Pembelajaran jarak jauh EMBA dalam Actuarial Science

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah EMBA Actuarial Science distance. Cuba kategori kami MBA Actuarial Science Pembelajaran jarak jauh.
Actuarial Science

Search for similar programs here