EMBA dalam Pengurusan Eksekutif dan Keusahawanan

Umum

Penerangan Program

Tiada Ujian atau Peperiksaan Lebih.

Pengurusan Eksekutif CIAM

Tiada GMAT atau GRE Diperlukan.

CIAM percaya dalam pengetahuan yang praktikal, berfungsi, dan terpakai - tidak menguji skor pada sekeping kertas, jadi kami tidak memerlukan GMAT atau GRE sebagai keperluan kemasukan.

Terdapat kedua-dua dalam talian dan di kampus

Perkembangan teknologi dalam talian kami membolehkan akses dalam talian 24-jam ke bahan kursus, merangkumi pelbagai platform dan saiz kelas kecil kami memberikan interaksi yang kaya dengan fakulti berbakat kami - semuanya direka untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang terbaik untuk anda. Program MBA jam kredit 36 ​​direka untuk memenuhi keperluan profesional yang bekerja dalam pelbagai bidang perniagaan. Pelbagai pilihan lagu, kelas hujung minggu / malam, kadar tuisyen yang rendah, dan fakulti pakar yang berdedikasi menjadikan CIAM sebagai pilihan terbaik untuk MBA anda.

Berunding untuk Syarikat-syarikat Real di Kelas!

Sebagai pelajar MBA CIAM , anda akan bekerja dengan sehingga 12 pelanggan perniagaan AS sebenar dalam projek perundingan sepanjang pengajian anda, mendapatkan pengalaman perniagaan yang tidak dapat dikalahkan. Kami bangga untuk memiliki kurikulum yang pelajar-pelajar kami boleh terus memohon kepada perniagaan, kerjaya, atau usaha lain yang akan datang. Dengan pelbagai projek perundingan dalam pelbagai industri, kami berhasrat menyediakan pengalaman luas dan kedalaman yang tidak dijumpai di mana-mana sahaja.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />Pasukan Perunding Pelajar CIAM dengan Pelanggan, Don Kendrick Real Estate/>

Butiran Program:

Penyelesaian kejayaan program MBA memerlukan pelajar melengkapkan kurikulum dua belas kursus, dengan sejumlah 36 kredit. Kepimpinan dan kemahiran kerja berpasukan dibangunkan sebagai pelajar bekerjasama sepanjang kursus mereka, dan terdapat tumpuan berterusan terhadap perkembangan komunikasi bertulis dan lisan yang berkesan. Dengan kemasukan bergulir, CIAM dapat menawarkan pelbagai tarikh permulaan pada awal setiap terma sepanjang tahun.

Program MBA mempunyai 3 pilihan trek yang berbeza:

  • 11-Bulan Penuh waktu (Kursus 7 Minggu)
  • 22-Bulan Penuh waktu (15 minggu Kursus)
  • Paruh waktu 22 Bulan (Kursus 7 Minggu)
    • Bukan Pelajar Bukan Antarabangsa (F1 Visa) sahaja

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduating Class of 2015./>

Datang Sertai Kami di CIAM !

Kami sangat gembira kerana anda berminat mengambil pendidikan anda ke peringkat seterusnya. Pasukan Kemasukan hebat kami berada di sini untuk membantu anda meneroka pengalaman MBA yang kami tawarkan. Datang menyapa! Pasukan Kemasukan kami yang mesra bersedia membantu anda dengan keputusan MBA anda dan menunjukkan kepada anda nilai pengalaman CIAM .

Temui Bagaimana MBA CIAM akan Meningkatkan Kerjaya Anda dan Menukar Hidup Anda - HUBUNGI KAMI HARI INI.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience.

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience. Baca Ringkas