EMBA (mba eksekutif)

Umum

Penerangan Program

Program MBA Eksekutif (EMBA) ini diajar dalam bahasa Rusia.

mba Eksekutif (EMBA)

Direka untuk CEO, pemimpin perniagaan dan pemilik syarikat-syarikat, ahli-ahli lembaga pengarah yang matlamat adalah untuk memajukan perniagaan mereka dan mengambil bahagian dalam rangkaian profesional yang baru.


Program MBA Eksekutif direka untuk tidak mengkaji disiplin berasingan tetapi untuk membentuk visi yang luar biasa tentang bagaimana untuk bersaing dalam perniagaan dinamik moden. Tugasan tugas rumah bertujuan untuk memperdalam pengetahuan tentang disiplin fungsional dan untuk mempertajam kemahiran analisis, memastikan bahawa sesi di GSBA adalah semaksimal mungkin. Langkah demi langkah, pelajar menggunakan pengetahuan dan kemahiran yang mereka peroleh di GSBA kepada syarikat mereka. Program Executive MBA menggunakan kaedah pembelajaran jarak jauh moden.


Program ini terdiri selaras dengan pengalaman GSBA yang luas dalam program modul MBA yang berlainan dan bertujuan untuk melaksanakan misi GSBA, yang menggalakkan penubuhan persekitaran perniagaan yang kompetitif di Rusia.

sistem modul bermaksud:

 • 8 modul (8-9 hari setiap satu)
 • Satu modul dalam 2-3 bulan
 • Satu daripada 8 modul diadakan di sekolah rakan kongsi di luar Rusia

Pelajar EMBA

 • Belajar dengan yang terbaik profesor Rusia dan asing
 • Dapatkan wawasan strategik dan sistematik terhadap perniagaan
 • Membangunkan keupayaan untuk mengenal pasti masalah dan untuk menyelesaikannya
 • Mendalamkan pemahaman perniagaan global dan kehidupan dalaman organisasi di antara sambungan canggih
 • Mengkaji pendekatan konsep terbaru dalam disiplin ekonomi dan pengurusan
 • Membangunkan komunikasi dan kemahiran kepimpinan
 • Menubuhkan hubungan baru dan mendapat akses kepada komuniti pelajar dan graduan GSBA.
 • Sesi intensif di kemudahan GSBA di Moscow membantu pelajar MBA memperoleh kenalan perniagaan baru dan membentuk rangkaian profesional yang terakhir seumur hidup.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Universiti Negeri Moscow (MSU) Ditubuhkan pada tahun 1755 Lomonosov Moscow State University (MSU) adalah universiti tertua dan paling terkenal di Rusia. Hari ini Moscow State University menawarkan lat ... Baca lebih lanjut

Universiti Negeri Moscow (MSU) Ditubuhkan pada tahun 1755 Lomonosov Moscow State University (MSU) adalah universiti tertua dan paling terkenal di Rusia. Hari ini Moscow State University menawarkan latihan di hampir semua cabang sains moden dan kemanusiaan. Siswazahnya boleh memilih satu daripada 57 kelayakan. Jumlah pelajar MSU melebihi 40,000; Selain itu, kira-kira 10,000 pelajar sekolah menengah menghadiri pelbagai kelab dan kursus di MSU. Ia merupakan pusat sains penyelidikan yang terkenal dengan sekolah sains utamanya. Terdapat 11 pemenang Hadiah Nobel di kalangan profesor dan alumni. Moscow State University terdiri daripada 29 fakulti dan lebih 350 jabatan, 15 institut penyelidikan, 4 muzium, Taman Sains, Taman Botani, Perpustakaan, Universiti Penerbitan dan kedai percetakan, pusat rekreasi dan sekolah asrama untuk kanak-kanak berbakat. Sekolah Pengajian Siswazah Pentadbiran Perniagaan Moscow State University Sekolah Pengajian Siswazah Pentadbiran Perniagaan (GSBA) ditubuhkan pada tahun 1989 di Moscow State University adalah salah satu sekolah perniagaan tertua di Rusia. Program GSBA (Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, Sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa, MBA dan Program MBA Eksekutif; Program Kedoktoran) direka untuk memenuhi permintaan yang paling halus dari pelajar Rusia dan asing di semua peringkat. GSBA mencairkan tradisi akademik MSU dengan teknik inovatif pengajaran perniagaan dan pengurusan. GSBA adalah pemimpin dalam pendidikan pengurusan Rusia, dengan bangga dikenali oleh komuniti perniagaan dan akademik untuk: • graduan berorientasikan tindakan yang memeluk perspektif perusahaan dan memimpin dengan integriti, visi, penghakiman, komitmen etika dan tanggungjawab sosial; • pengajaran berpusatkan pelajar yang cemerlang yang disediakan oleh fakulti antarabangsa sepenuh masa, bersekutu dan melawat antarabangsa yang menggunakan pelbagai teknologi pendidikan pengurusan, seperti kaedah kes, projek kerja berpasukan, keadaan simulasi perniagaan seni dan pengalaman secara langsung; • kurikulum yang bersepadu dan inovatif serta bahan kursus yang sesuai dengan keperluan pembelajaran sepanjang hayat para pemimpin perniagaan semasa dan masa depan; • penyelidikan yang relevan dengan kerjasama rakan kongsi strategik kami, Institut Kajian Strategik Kompleks (ICSS) • perkongsian saling menguatkan dengan organisasi perniagaan Rusia dan antarabangsa, pemimpin kerajaan dan masyarakat sivil yang memperkenalkan pelajar GSBA ke dunia perniagaan yang sebenar. Baca Ringkas