close

Penapis

Lihat Hasil

{mbastudies-dual-degree:plural} di Amerika Santa Anita di Peru 2021

Pelajar yang ingin mendapatkan pensijilan mereka di dua kawasan yang berbeza perlu mengambil kira pendapatan ijazah dua. darjah Dual membolehkan pelajar mengikuti dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama dan biasanya dalam masa kurang masa daripada setiap darjah individu akan memerlukan.Peru, secara rasmi Republik Peru, adalah sebuah negara di barat Amerika Selatan. Peru mempunyai… Baca lebih lanjut

Pelajar yang ingin mendapatkan pensijilan mereka di dua kawasan yang berbeza perlu mengambil kira pendapatan ijazah dua. darjah Dual membolehkan pelajar mengikuti dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama dan biasanya dalam masa kurang masa daripada setiap darjah individu akan memerlukan.

Peru, secara rasmi Republik Peru, adalah sebuah negara di barat Amerika Selatan. Peru mempunyai kira-kira 80 universiti dengan lebih banyak universiti swasta berbanding awam. Bahasa utama masih Sepanyol tetapi terdapat beberapa kursus khusus diciptakan untuk pelajar antarabangsa.

{mbastudies-dual-degree:plural} di Amerika Santa Anita di Peru

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Universidad de San Martín de Porres
Santa Anita , Peru

Program Sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa Degree Double Degree MBA, bertujuan untuk membangunkan peserta secara teoritis dan praktikal yang membolehkan mereka:

Program Sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa Degree Double Degree MBA, bertujuan untuk membangunkan peserta secara teoritis dan praktikal yang membolehkan mereka: -
Sarjana MBA
Sepenuh Masa
20 bulan
Sepanyol
Mac 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini