close

Penapis

Lihat Hasil

{mbastudies-dual-degree:plural} di Peru 2021

Pelajar yang ingin mendapatkan pensijilan mereka di dua kawasan yang berbeza perlu mengambil kira pendapatan ijazah dua. darjah Dual membolehkan pelajar mengikuti dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama dan biasanya dalam masa kurang masa daripada setiap darjah individu akan memerlukan.Peru adalah tempat yang baik dan murah untuk memulakan kursus Sepanyol (sekali anda berada di sa… Baca lebih lanjut

Pelajar yang ingin mendapatkan pensijilan mereka di dua kawasan yang berbeza perlu mengambil kira pendapatan ijazah dua. darjah Dual membolehkan pelajar mengikuti dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama dan biasanya dalam masa kurang masa daripada setiap darjah individu akan memerlukan.

Peru adalah tempat yang baik dan murah untuk memulakan kursus Sepanyol (sekali anda berada di sana), terutama di ibu negara, Lima. Peru merupakan negara ketiga terbesar di Amerika Selatan mempunyai iklim yang pelbagai mempunyai habitat yang berbeza seperti pantai, hutan dan tanah tinggi. Universiti ranking tertinggi adalah Pontificia Universidad Católica del Perú di Lima.

{mbastudies-dual-degree:plural} di Peru

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Universidad de San Martín de Porres
Santa Anita , Peru

Program Sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa Degree Double Degree MBA, bertujuan untuk membangunkan peserta secara teoritis dan praktikal yang membolehkan mereka:

Program Sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa Degree Double Degree MBA, bertujuan untuk membangunkan peserta secara teoritis dan praktikal yang membolehkan mereka: -
Sarjana MBA
Sepenuh Masa
20 bulan
Sepanyol
Mac 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini