MBASTUDIES

{mbastudies-dual-degree:plural} dalam Pengurusan Projek di Republik Czech

Pelajar yang ingin mendapatkan pensijilan mereka di dua kawasan yang berbeza perlu mengambil kira pendapatan ijazah dua. darjah Dual membolehkan pelajar mengikuti dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama dan biasanya dalam masa kurang masa daripada setiap darjah individu akan memerlukan.

Pengurusan projek melibatkan kejayaan menyiapkan projek dengan mengarahkan mereka dari awal hingga akhir. Pengurus projek sering dijumpai dalam pasukan undang-undang, di jabatan latihan dan logistik. Ada projek yang memerlukan kemahiran dalam belanjawan, pengurusan masa dan komunikasi.

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

{mbastudies-dual-degree:singular} dalam Pengurusan Projek di Republik Czech

1 Hasil dalam Pengurusan Projek, Republik Czech Filter

MBA dengan Konsentrasi dalam Pengurusan Projek

University of New York in Prague (UNYP)
MBA
MBA
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
19 bulan
English
Kampus
Online

MBA dengan konsentrasi dalam pengurusan projek menyediakan pelajar dengan pandangan keseluruhan objektif pengurusan projek, alat, dan pengukuran. Pilihan ini sesuai untuk pela ...

Baca lebih lanjut