MBASTUDIES

{mbastudies-dual-degree:plural} dalam Pemasaran Antarabangsa di Jerman

Pelajar yang ingin mendapatkan pensijilan mereka di dua kawasan yang berbeza perlu mengambil kira pendapatan ijazah dua. darjah Dual membolehkan pelajar mengikuti dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama dan biasanya dalam masa kurang masa daripada setiap darjah individu akan memerlukan.

pemasaran antarabangsa adalah disiplin akademik berkenaan dengan menggunakan prinsip-prinsip pemasaran di beberapa negara pada masa yang sama. Bidang ini adalah asasnya adalah lanjutan daripada strategi pemasaran tempatan pada skala yang lebih besar dan global.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

{mbastudies-dual-degree:singular} dalam Pemasaran Antarabangsa di Jerman

1 Hasil dalam Pemasaran Antarabangsa, Jerman Filter

Pemasaran Antarabangsa MBA Fokus Pemasaran Antarabangsa (Dual Degree)

International Graduate Center - Hochschule Bremen
MBA
MA
Okt 2021
<
Sepenuh Masa
<
2&nbsp;-&nbsp;3 semester
31 Mac 2021
English
Kampus

Mulakan program ijazah keduanya dengan melengkapkan modul teras di IGC di Bremen dan luangkan masa kedua dalam bidang pemasaran.

Baca lebih lanjut