MBASTUDIES

{mbastudies-dual-degree:plural} dalam Pengajian Kejuruteraan di Jerman

darjah dua adalah pilihan pendidikan yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan dan graduan dengan dua darjah yang berbeza secara serentak. Ijazah dual boleh menjadikan mereka satu kuasa yang disegani di arena profesional, kerana mereka mempunyai kemahiran dan pengetahuan dari dua kepekatan berasingan.

Bidang kejuruteraan adalah salah satu yang menggunakan matematik, sains dan kreativiti dalam cara yang menyebabkan ciptaan yang meningkatkan rutin harian orang dari semua lapisan masyarakat dan dalam semua bidang profesional.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

{mbastudies-dual-degree:singular} dalam Pengajian Kejuruteraan di Jerman

1 Hasil dalam Pengajian Kejuruteraan, Jerman Filter

MBA & Kejuruteraan dalam Pengurusan Sains Hayat

HTW Berlin University Of Applied Sciences
Sarjana
MBA
01 Okt 2021
<
Sepenuh Masa
<
3 semester
15 Jun 2021
English
Kampus

MBA & Kejuruteraan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa melengkapkan anda dengan kepakaran pengurusan sains hayat yang diperlukan sebagai pemimpin masa depan yang meng ...

Baca lebih lanjut