close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan {mbastudies-dual-degree:plural} dalam CSR 2021

Ijazah dual membolehkan pelajar melengkapkan dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama. darjah dua adalah pilihan yang semakin popular untuk pelajar yang mahu mengembangkan set kemahiran dan latihan mereka dalam pasaran kerja yang kompetitif. Syarikat-syarikat besar bukan sahaja perlu untuk menderma wang dan menggalakkan program-program sosial untuk faedah kewangan, mereka sering in… Baca lebih lanjut

Ijazah dual membolehkan pelajar melengkapkan dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama. darjah dua adalah pilihan yang semakin popular untuk pelajar yang mahu mengembangkan set kemahiran dan latihan mereka dalam pasaran kerja yang kompetitif.

Syarikat-syarikat besar bukan sahaja perlu untuk menderma wang dan menggalakkan program-program sosial untuk faedah kewangan, mereka sering ingin untuk berbuat demikian bagi lebih banyak sebab dermawan. tanggungjawab sosial korporat atau CSR, mengajar pelajar bagaimana untuk mengimbangi keperluan ini dan meningkatkan garis bawah dan reputasi perniagaan, bukan keuntungan dan organisasi kerajaan.

Sambilan {mbastudies-dual-degree:singular} dalam CSR

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
Berlin, Jerman

Program Ijazah Double: MA dalam Pengurusan Bertanggungjawab digabungkan dengan MBA

Program Ijazah Double: MA dalam Pengurusan Bertanggungjawab digabungkan dengan MBA -
MA MBA Sambilan
Separuh masa
2 - 3 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini