Filter
Dwi Ijazah
Belanda Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik {mbastudies-dual-degree:plural} di Belanda 2019

darjah dua adalah pilihan pendidikan yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan dan graduan dengan dua darjah yang berbeza secara serentak. Ijazah dual boleh menjadikan mereka satu kuasa yang disegani di arena profesional, kerana mereka mempunyai kemahiran dan pengetahuan dari dua kepekatan berasingan.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

{mbastudies-dual-degree:plural} di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

Results

United International Business Schools

Program Dual Master membolehkan pelajar memperoleh 30 kredit tambahan (atau 3 syarat tambahan) untuk sejumlah 90 dan mendapat dua gelaran Sarjana. ... [+]

Program Dual Master membolehkan pelajar memperoleh 30 kredit tambahan (atau 3 syarat tambahan) untuk sejumlah 90 dan mendapat dua gelaran Sarjana. Mana-mana kombinasi program adalah mungkin, termasuk yang ditawarkan oleh institusi saudara kita, Kolej Pengajian Liberal Eropah. Keperluan program yang berkaitan akan bergantung pada kombinasi program.

contohnya Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan gabungan Master of Science dalam Pengurusan Pemasaran.

Program Sarjana

MBS - Sarjana Pengajian Perniagaan (60 kredit)

MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan (60 kredit)

MIM - Sarjana Pengurusan Antarabangsa (60 kredit)

MIM - Sarjana Pengurusan Antarabangsa - Pengurusan Asia (60 kredit)MIM - Sarjana Pengurusan Antarabangsa - Analisis Perniagaan (60 kredit)MIM - Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa - Komunikasi Perniagaan (60 kredit)MIM - Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa - Perniagaan Digital (60 kredit)MIM - Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa - Pemasaran Digital (60 kredit)MIM - Sarjana Pengurusan Antarabangsa - Pengurusan Eropah (60 kredit)MIM - Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa - Perbankan Global (60 kredit)MIM - Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa - Ekonomi Global (60 kredit)MIM - Sarjana Pengurusan Antarabangsa - Keusahawanan Global (60 kredit)MIM - Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa - Kepimpinan Global (60 kredit)MIM - Sarjana Pengurusan Antarabangsa - Pengurusan Perniagaan Kecil (60 kredit)MIM - Sarjana Pengurusan Antarabangsa - Pengurusan Strategik (60 kredit)MIM - Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa - Pengurusan Rantaian Bekalan (60 kredit)... [-]
Belanda Amsterdam
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu