MBASTUDIES

{mbastudies-dual-degree:plural} di Amerika Orange Selatan di Amerika Syarikat 2021

darjah dua adalah pilihan pendidikan yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan dan graduan dengan dua darjah yang berbeza secara serentak. Ijazah dual boleh menjadikan mereka satu kuasa yang disegani di arena profesional, kerana mereka mempunyai kemahiran dan pengetahuan dari dua kepekatan berasingan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

South Orange New Jersey adalah sebahagian daripada masa lalu di tengah-tengah daerah pesisir timur metropolitan. South Orange adalah terutamanya sebuah bandar kolej dengan akses kepada lautan Atlantik dan bandar-bandar besar seperti Philadelphia.

{mbastudies-dual-degree:plural} di Amerika Orange Selatan di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Mba / ma dalam bidang diplomasi dan hubungan antarabangsa (darjah dua)

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations
MBA
MA
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Sekolah Diplomasi dan Stillman School of Business menawarkan program ijazah berkembar yang menggabungkan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan MA dalam Diplomasi dan Hub ...

Baca lebih lanjut