MBASTUDIES

{mbastudies-dual-degree:plural} di Amerika Boiling Springs di Amerika Syarikat 2021

Pelajar yang ingin mendapatkan pensijilan mereka di dua kawasan yang berbeza perlu mengambil kira pendapatan ijazah dua. darjah Dual membolehkan pelajar mengikuti dua program pendidikan yang berbeza pada masa yang sama dan biasanya dalam masa kurang masa daripada setiap darjah individu akan memerlukan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Mata air mendidih di South Carolina adalah persekitaran yang indah untuk menghadiri institusi pengajian tinggi. Terdapat sebuah kolam yang besar di tengah-tengah ia terkenal untuk menembak sehingga air panas itu nama Bandar Raya.

{mbastudies-dual-degree:plural} di Amerika Boiling Springs di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Tuan sains dalam bidang kejururawatan - tuan pentadbiran perniagaan

Godbold Graduate School of Business
MBA
Sarjana
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Program sarjana dual MSN / MBA adalah program jam 63-semester. Program interdisipliner ini menggabungkan kepimpinan kejururawatan dengan pengetahuan tentang kemahiran perniaga ...

Baca lebih lanjut