Sediakan kerja esok hari ini dengan program MBA sepenuh masa dua tahun, Bentley Business School. Mendapatkan kemahiran perniagaan yang diperlukan dalam ekonomi dinamik hari ini ditambah dengan sokongan dari pusat Perkhidmatan Kerjaya peringkat nasional kami untuk mempercepat kerjaya anda. Pilih dari lapan kepekatan untuk menyesuaikan ijazah anda dengan kemahiran khusus mencari majikan terkemuka hari ini.

Calon terdiri daripada graduan kolej baru-baru ini kepada mereka yang mempunyai 7 atau lebih tahun pekerjaan profesional. Program ini menyediakan asas yang kukuh dalam bidang perniagaan utama, di mana pelajar dapat membina dengan mengambil kursus dan konsentrasi yang lebih maju.

Pemimpin perniagaan hari ini memerlukan kedalaman dan kedalaman kepakaran. Kursus elektif dalam program MBA Bentley membolehkan anda mengejar kepakaran yang menambah nilai kepada majikan masa depan.

Anda boleh menyesuaikan ijazah dengan memilih daripada lapan kepekatan:

  • Perakaunan
  • Analytics Perniagaan
  • Ekonomi Pasaran Kewangan
  • Kewangan
  • Sistem Maklumat dan Teknologi
  • Undang-undang dan Percukaian
  • Kepimpinan (dahulunya dikenali sebagai Pengurusan)
  • Pemasaran
Top 200 MBA Programs

Darjah Dwi

Pelajar dalam Program MBA boleh menggabungkan ijazah mereka dengan satu daripada enam tawaran Sarjana Sains di Bentley. Mengintegrasikan kemahiran perniagaan umum yang diperoleh melalui MBA dengan kepakaran fokus MS ijazah menawarkan satu set kelayakan khusus untuk pencarian pekerjaan anda.

Kredit dari empat kursus digunakan untuk kedua-dua darjah, jadi anda boleh mendapatkan credential tambahan yang berharga dengan melengkapkan enam kursus tambahan. Tuisyen untuk program MBA tidak termasuk kursus Sarjana Sains; mereka dikenakan bayaran pada kadar per-kursus tetap.

Profil Pelajar

Program MBA (Sepenuh Masa, Dua Tahun) direka untuk orang yang ingin melancarkan kerjaya mereka dengan kelayakan tambah nilai yang tinggi kepada bakal majikan.

Graduan memasuki pasaran yang berdaya saing dengan pengetahuan teknis mengenai bidang perniagaan. Sama pentingnya, program ini memberikan asas kukuh dalam kepemimpinan, nilai, kesedaran budaya, tanggungjawab sosial korporat, kreativiti dan inovasi - kualiti yang penting bagi pengurus dalam ekonomi global.

Hasil Kerjaya

Semasa anda membina kemahiran dan kepakaran dalam kelas dan seterusnya, pasukan Perkhidmatan Kerjaya Siswazah akan bekerjasama dengan anda untuk menyerlahkan pencapaian anda pada resume anda dan dalam wawancara dengan bakal majikan. Program MBA akan menjadi batu loncatan untuk langkah seterusnya dalam kerjaya anda.

Para siswazah baru-baru ini menduduki jawatan dalam industri seperti pengiklanan, perundingan, produk pengguna, perkhidmatan kewangan, teknologi, serta sektor kerajaan dan bukan keuntungan. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, 78 peratus daripada kelas lepasan telah bekerja dalam tempoh tiga bulan selepas tamat pengajian.

Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date