MBA Sarjana Pentadbiran Perniagaan khusus dalam Barangan Mewah & Fashion Industries

BAHASA: English

Saiz kelas: 30 hingga 35 pelajar setiap kelas, 90% daripada mereka antarabangsa

Sesi seterusnya: 30/09/2013

Pemilihan calon: Sudah terbuka

Pilihan tempat kecemerlangan

Untuk memilih kecemerlangan MBA dalam "Barangan Mewah dan Fesyen Industries" program adalah untuk memberikan diri anda peluang untuk mengintegrasikan, di peringkat antarabangsa, satu jawatan eksekutif dalam Pengurusan fesyen. Hasil daripada perkongsian antara Mod'Art Antarabangsa, Universiti Perpignan dan banyak syarikat dari dunia mewah dan fesyen MBA khusus dalam "Barangan Mewah dan Fesyen Industries" menanam dan membangunkan lebih setiap pelajar pengetahuan asas:

A matlamat tiga:


■ Untuk membina satu wawasan global satu peranan yang berbeza hadir di tengah-tengah perdagangan mewah dan fesyen untuk membuat link dan meningkatkan pemahaman tentang masalah yang paling penting dalam setiap keluarga profesional untuk penciptaan, pengeluaran, pemasaran dan pentadbiran / pengurusan.

■ Menyediakan peserta untuk teknik-teknik dan kaedah pengurusan dalam industri yang kompleks yang sedang mengalami perubahan yang besar dalam usaha untuk memberikan mereka cara-cara untuk mengintegrasikan dengan cepat dunia yang berbeza industri mewah dan membawa nilai tambah kepada syarikat-syarikat di kawasan itu .

■ Membangunkan semangat 'keusahawanan'. The MBA menguatkan keinginan untuk mengambil projek-projek: pelajar menunjukkan keupayaan mereka untuk menjalankan, untuk membangunkan personaliti keusahawanan mereka dengan memperoleh tertentu pengetahuan yang (rancangan pembangunan, pengurusan projek, latihan, sumber manusia, pengalaman hidup sebenar, ...).

Pepejal, aset bunyi:


■ Program unik kerana banyak untuk kandungan (pengetahuan Fesyen dan produk mewah, penting dalam program Bridging) kerana bagi pendidikan pandangan mata dan integrasi ia menjana.

■ Sesuatu gerenti akademik diiktiraf oleh pengesahan universiti-universiti.

■ Kepentingan program mengajar bahasa Inggeris menjamin calon dwibahasa penting dalam sektor mewah.

■ Kekuatan pendekatan keusahawanan, indissociable dengan peranan eksekutif akan datang.

Kepakaran dan kerjaya:


The kerjaya program MBA dalam Barang Mewah & Fashion Industries adalah untuk melatih profesional masa depan yang akan mengambil tanggungjawab mereka sebagai pakar dalam syarikat-syarikat mewah dan fesyen dunia, dan juga dalam 'seni hidup' sektor. Kecemerlangan dikehendaki program ini dan persaingan sengit antara syarikat-syarikat untuk menarik terbaik adalah explications untuk penglibatan yang kuat daripada firma dalam setiap implikasi hari dan evolusi secara jangka panjang MBA ini. Satu jawatankuasa saintifik bagi program yang mengesahkan niat ini. Ia ditubuhkan untuk mengesahkan dan mengawal program dari sudut pandangan satu projek dan keperluan latihan yang diperlukan dalam syarikat-syarikat dalam sektor ini.

Yuran Pengajian 2013/2014:

UE: 9 990 € (+ 100 € yuran pendaftaran)

Kesatuan Eropah tidak: 11 300 € (+ 600 € yuran pendaftaran)

Program diajar dalam:
  • English
  • Perancis

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Mod'Art International Paris »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Sep 2019
Duration
15 
Sepenuh masa
Price
9,990 EUR
- EU; 9 990 € - Non-EU 11,300 €
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date