1

MBA Mini Antarabangsa (dalam talian)

Mari profesor Steen Hildebrandt membimbing anda melalui disiplin MBA
Profesor Steen Hildebrandt mungkin nama yang paling terkenal Denmark ketika datang ke pengurusan. Oleh itu, tidak ada kebetulan bahawa dia adalah dia yang kami diminta untuk merekabentuk Aros Mini MBA .

Hildebrandt telah meletakkan blok bangunan, memilih kandungan utama dan memilih beberapa pengajar yang paling kompeten. Bersama-sama, kami telah merangka satu proses pembelajaran yang bercita-cita tinggi yang memberi anda pengetahuan profesional dan praktikal tentang pengurusan dan menjamin pembangunan peribadi anda sebagai pemimpin.

Apa itu MBA Mini?
A Mini-MBA adalah peluang bagi anda untuk meluaskan perspektif anda sebagai pemimpin di mana anda akan diperkenalkan kepada disiplin MBA klasik.

Kami telah bekerjasama dengan salah seorang pemikir utama dalam pengurusan, Profesor Steen Hildebrandt. Kerana apabila ia memenuhi syarat MBA, dia tahu semuanya. Beliau telah memastikan untuk memasukkan prinsip-prinsip MBA tradisional ke dalam Mini MBA kami . Oleh itu, kami dengan bangganya boleh mengatakan bahawa Aros Mini MBA mempunyai tahap profesional, layak nama MBA.

Anda akan menjadi ahli Kelab Pengurusan Aros eksklusif
Sebagai peserta di Aros Mini MBA , anda akan mendapat keahlian eksklusif untuk Kelab Pengurusan Aros di mana anda selepas program MBA Mini anda akan sentiasa dikemas kini pada isu dan topik semasa. Di Aros Management Club anda akan mendapat akses percuma ke kuliah dan menguasai kelas dengan pemimpin dan pakar perniagaan terkemuka. Anda akan mendapat jemputan untuk mengatur pengurusan eksklusif dengan pemikiran yang sama. Dan anda akan mempunyai banyak peluang untuk berangkaian dengan ahli-ahli lain. Kami juga menawarkan Mini MBA di Jerman (Deutschland) .

Faedah Anda daripada Aros Mini MBA

  1. Anda akan meletakkan asas praktikal dan teori pepejal untuk kemahiran kepimpinan anda agar anda dapat terus kembali dan melatih seluruh kerjaya anda.
  2. Hanya dengan Aros Mini MBA anda akan menghadiri peperiksaan lisan dan menerima maklum balas peribadi. Anda akan diperiksa oleh salah seorang guru yang berwibawa dan Aros Business Academy .
  3. Kami memastikan anda sentiasa dikemas kini dengan pengetahuan terkini dalam pengurusan. Kerana keanggotaan anda di Aros Management Club, anda akan mendapat akses percuma ke kuliah dan menguasai kelas dengan pemimpin dan pakar perniagaan teratas selepas program berakhir.
Program diajar dalam:
English
Denmark
Aros Business Academy

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Aros Business Academy »

Tarikh Akhir Kemaskini March 11, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
1 - 6 
Sambilan
Price
2,200 USD

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"