Read the Official Description

Master Teknologi, Perniagaan Antarabangsa dan Kepimpinan

eksekutif yang berkesan memerlukan pengetahuan global; kemahiran teknologi yang kukuh; dan kemahiran kolaboratif. The Chapman Graduate School of Business mengerjakan semuanya: perspektif Antarabangsa: mengembang dan mendalami pandangan global anda di seluruh negara dan budaya.

tumpuan hemisfera: memanfaatkan Miami lokasi penting kami, membawa Amerika Latin dan Caribbean terletak berdekatan.

kecemerlangan teknologi: menguatkan kehebatan IT anda untuk pembelajaran yang lebih berkesan.

MBA Antarabangsa

Bersedia untuk bersaing dan berjaya di peringkat global. Program ini sepenuh masa, satu tahun Antarabangsa MBA (Imba) adalah salah satu program yang tertinggi dalam negara menduduki tempat # 15 oleh USNews & World Report (2016), # 40 di dunia oleh América Economía (2015), dan # 56 untuk terbaik program MBA sepenuh masa oleh BusinessWeek (2014).

Anda akan mendapat pemahaman yang lebih mendalam tentang isu-isu perniagaan global, membina kefasihan budaya dan bahasa, dan memilih untuk belajar di luar negara atau memilih pengalaman amali di sebuah syarikat antarabangsa atau multinasional. pengalaman Imba kami mencerminkan kepelbagaian-lebih separuh daripada pelajar dan fakulti dalam program ini di dunia adalah antarabangsa.

Latihan Antarabangsa Dalam Persekitaran Perniagaan Global

lokasi Miami Universiti menawarkan semua kelebihan pusat pelbagai budaya, bandar, dan kaum kaya. Bandar ini merupakan hab yang menghubungkan perniagaan kedua-dua Amerika dan berkhidmat sebagai ibu pejabat serantau bagi banyak syarikat multinasional. Ia adalah persekitaran yang sesuai untuk pendidikan perniagaan antarabangsa anda, dengan peluang-peluang kerjaya yang merangkumi pelbagai industri yang dinamik.

Program taught in:
English

See 2 more programs offered by International Accelerator »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019