International Part Time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

International Part Time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management

Kecekapan dan kemahiran yang kuat yang dipelajari dalam kursus ini akan memberi khidmat kepada peserta sepanjang kerjaya mereka, dengan kandungan yang direka khusus untuk meningkatkan kebolehpasaran.

Perubahan perspektif dari disiplin ke pendekatan pelbagai disiplin membolehkan para pelajar untuk menyelidiki masalah perniagaan yang rumit dan rumit. Pengurus dilatih untuk memperoleh kemahiran yang boleh dipindah milik untuk pelbagai bidang; Kelenturan seperti ini adalah asas di tempat kerja hari ini.

Tambahan pula, perhatian individu membantu pelajar mengasah kemahiran interpersonal mereka; pengurus masa depan yang baik akan belajar untuk menggunakan kemahiran lembut dengan kreativiti dan visi, untuk memacu jalan melalui kerumitan dunia perniagaan sambil mengekalkan kemanusiaan pemimpin yang berjaya.

Selain itu, perkembangan peribadi mereka dari segi pencapaian kualiti kepemimpinan, kemahiran rundingan dan kemudahan untuk rangkaian akan dapat menjamin mereka sepanjang hayat kerja mereka.

  • Direka dalam kerjasama yang erat dengan syarikat-syarikat untuk melatih 'pengurus masa depan' yang dapat menangani masalah fungsional, pelbagai dimensi dan rumit salib
  • Unique Formula Latihan: pengetahuan teknologi digabungkan dengan kemahiran pengurusan
This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini November 15, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
20 
Sambilan
Price
Harga
30,000 EUR
Locations
Itali - Milan, Lombardy
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Itali - Milan, Lombardy
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat