Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai 1-year EMBA Program dalam Pentadbiran Perniagaan dalam St. Gallen, Switzerland 2023

1 1-year EMBA Program dalam Pentadbiran Perniagaan dalam St. Gallen, Switzerland 2023

Gambaran keseluruhan

St Gallen terkenal dengan universiti mereka, kedudukan sebagai sekolah perniagaan terkemuka Eropah. City adalah semua di bawah ekonomi dan perniagaan tanda sebagai universiti mengekalkan pertukaran pelajar dan pelbagai jawatankuasa, simposium dan seminar.

pentadbiran perniagaan berkaitan dengan aktiviti-aktiviti yang perlu disiapkan untuk mengekalkan standard tertentu operasi dalam sesebuah organisasi. Pelajar yang belajar bidang ini boleh belajar tentang pengurusan, membuat keputusan, kewangan, pemasaran dan produktiviti.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

EMBA 1 tahun dapat memberikan kemahiran yang diperlukan untuk profesional yang sudah mantap untuk maju ke depan dalam kerjaya perniagaan mereka. Program ini sering memberi tumpuan kepada bidang perniagaan tertentu, seperti perniagaan atau pengurusan antarabangsa.

Baca lagi

Penapis

 • 1-year EMBA
 • Switzerland
 • Pengajian Perniagaan
 • Pentadbiran Perniagaan
 • St. Gallen
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan